\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΚΡΑΣΙ ELA! LE FRANCAIS DOMAINE DE KALATHAS 2022 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
(142012245)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μίγμα syrah και μανδηλαριάς από τον Jerom Binda και τους Τηνιακούς του αμπελώνες. Ένα ερυθρό με πολύ γλυκό φούτο, πιπεράτη φρεσκάδα και μια ενδιαφέρουσα παλέτα αρωμάτων. Οινοποίηση με ημιανθρακική διαβροχή, χρήση γηγενών ζυμών, ωρίμαση σε φίνες οινολάσπες, χωρίς φιλτράρισμα και με ελάχιστα θειώδη. Το 2011, ο Jerome Charles Binda, πρώην γραφίστας και αντικέρ στο επάγγελμα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα ζωή από το μηδέν ως αμπελουργός και οινοποιός στην Τήνο. Έχοντας μαγευτεί από την αμπελουργική κληρονομιά που αντίκρισε στο νησί, που έγινε η δεύτερη πατρίδα του, αφοσιώθηκε στη διατήρηση και τη διάδοση γηγενών "θησαυρών" από τοπικές πανάρχαιες ποικιλίες όπως το Ροζακί, το Ασπρο και Μαύρο Ποταμίσι, το Κουμαριανό και η Κοντούρα. Σημείο αναφοράς του η κοιλάδα του Καλαθά, στην περιοχή Φαλατάδος, με τους τεράστιους γρανιτικούς βράχους ή βόλακες και με συνοδοιπόρο του στον δρόμο που χάραξε τον γιο του Gabriel. Ακολουθώντας τη διαίσθησή του και παλιές αμπελουργικές πρακτικές άρχισε σιγά σιγά να χτίζει ένα εκπληκτικό portfolio «φυσικών» κρασιών μέσα από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας, με βιοδυναμικές πρακτικές και τεχνικές permaculture στην αμπελοκαλλιέργεια, μηδενική προσθήκη θειώδους και με ελάχιστες ή μηδενικές παρεμβάσεις στο οινοποιείο. Το κτήμα επικεντρώνεται σε αυτόριζους αμπελώνες από γηγενείς κυκλαδίτικες ποικιλίες, που φέρουν το δικό τους ριζικό σύστημα, εφόσον τα γρανιτικά αμμώδη εδάφη δεν επέτρεψαν στη φυλλοξήρα να φτάσει ποτέ στην περιοχή. Δίπλα στα νεότερα αμπέλια που ο ίδιος φύτεψε, διαχειρίζεται και έναν αριθμό πολύ παλαιών αμπελώνων σε κύπελλα ή και "κορμούλες" που έρπουν σχεδόν στο έδαφος, στις βραχώδεις πεζούλες της περιοχής, η ηλικία των οποίων μπορεί να φτάνει και τα 200 χρόνια. Μια μοναδική κληρονομιά για την οποία ο ίδιος δείχνει τρομερό πάθος στο να τη διατηρήσει μέσα από υγιείς και βιώσιμες πρακτικές στον αμπελώνα. Από το αμπέλι προς το οινοποιείο τα πάντα γίνονται με το χέρι και την καρδιά, μέσα στις ακραίες συνθήκες που συχνά επικρατούν στο νησί, με τους λυσσαλέους ανέμους και τα εξαιρετικά φτωχά σε οργανική ύλη γρανιτικά εδάφη. Δεν υπάρχουν χημικά τόσο στο αμπέλι όσο και στο οινοποιείο, ο τρύγος είναι χειρωνακτικός, πάτημα με τα πόδια, πίεση σε κάθετη πρέσα, ζυμώσεις με ολόκληρα τσαμπιά και γηγενείς ζύμες χωρίς ιδιαίτερο θερμοκρασιακό έλεγχο. Τα θειώδη απουσιάζουν από κάθε κομμάτι της οινοποιητικής διαδικασίας από το 2016 και μετά... Ο Jerome βρήκε τον παράδεισό του στο νησί της Τήνου και το νησί ένας γνήσιο εκφραστή της μοναδικότητας του τηνιακού terroir και έναν "φρουρό" της μοναδικής αμπελουργικής κληρονομιάς του. Τα κρασιά του Domaine de Kalathas είναι στην πραγματικότητα αυθόρμητα ζυμωμένοι χυμοί σταφυλιού, με εκχύλιση ή χωρίς, και χωρίς καμιά "εξωγενή" προστασία. Είναι αυθεντικά, συναρπαστικά, απρόσμενα, γεμάτα με την πραγματικά ιδιοσυγκρασιακή προσωπικότητα του ανθρώπου που τα φτιάχνει αλλά και με τον χαρακτήρα της περιοχής από την οποία προέρχονται. Από χρονιά σε χρονιά μην περιμένετε τα ίδια cuvees ή τις ίδιες ακριβώς ετικέτες. Τα δε χρώματα που θα συναντήσετε καλύπτουν όλη την χρωματική οινοποιητική παλέτα και από μόνα τους ένας λόγος για να δοκιμάσεις τα κρασιά. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|