Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Μακεδονία
Πελοπόννησος
Λοιπές περιοχές Ελλάδας
Ιταλία
Γαλλία
Μπορντώ
Βουργουνδία
Παγκόσμιος αμπελώνας
Όλα τα ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%
0 αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΚΡΑΣΙ COSTA RUSSI ANGELO GAJA 2003 ΕΡΥΘΡΟ 750ML
ANGELO GAJA
ΕΡΥΘΡΑ ΚΡΑΣΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΠΙΕΜΟΝΤΕ
  • ΚΡΑΣΙ COSTA RUSSI ANGELO GAJA 2003 ΕΡΥΘΡΟ 750ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ COSTA RUSSI ANGELO GAJA 2003 ΕΡΥΘΡΟ 750ML
(142006583)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το χρώμα του είναι μέτριο ρουμπινί με απαλές γκρενά ανταύγειες. Η μύτη χαρακτηρίζεται από αρώματα μαύρων φρούτων, καφέ και ορυκτότητας. Το στόμα είναι ξηρό με μέτριο σώμα, υψηλή οξύτητα και τανίνες και μακρά επίγευση.

Συνοδεύει ψητά λιπαρά κόκκινα κρέατα (π.χ. αρνί), πιάτα με άγρια μανιτάρια ή τρούφα.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Το χρώμα του είναι μέτριο ρουμπινί με απαλές γκρενά ανταύγειες. Η μύτη χαρακτηρίζεται από αρώματα μαύρων φρούτων, καφέ και ορυκτότητας. Το στόμα είναι ξηρό με μέτριο σώμα, υψηλή οξύτητα και τανίνες και μακρά επίγευση. 
Ποικιλίες : Nebbiolo, Barbera 
Γλυκύτητα : Ξηρό 
Τύπος κρασιού : Οίνος ερυθρός 
% αλκοόλ : 14% 
Φύλαξη - Παλαίωση : Επιδέχεται μακρά παλαίωση 
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : 16-18°C 
Συνοδεύει : Ψητά λιπαρά κόκκινα κρέατα (π.χ. αρνί), πιάτα με άγρια μανιτάρια ή τρούφα. 
Μέγεθος φιάλης : 750ml 
Παραγωγός : Angelo Gaja 
Περιοχή : Ιταλία 
Οινοποίηση : Πραγματοποιείται ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Έπειτα το κρασί ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα barriques και άλλους 12 μήνες σε μεγάλα δρύινα βαρέλια. Ακολουθεί η εμφιάλωση και παραμονή στη φιάλη (κάτω από ιδανικές συνθήκες) για περίπου 10 μήνες πριν την διάθεσή του στην αγορά. 
Αμπελώνες : Βρίσκεται σε μια πλαγιά 40 περίπου στρεμμάτων, στην περιοχή του Barbaresco. Ο αμπελώνας έχει ανατολική έκθεση και εδάφη πλούσια ασβεστόλιθο. 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση