Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Ελλάδα
Sauternes
Παγκόσμιος αμπελώνας
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%
0 αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΚΡΑΣΙ GEWURZTRAMINER FRONHOLZ VENDAGES TARDIVES 2006 ΛΕΥΚΟ 750 ML
DOMAINE OSTERTAG
ΓΛΥΚΑ ΚΡΑΣΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ
  • ΚΡΑΣΙ GEWURZTRAMINER FRONHOLZ VENDAGES TARDIVES 2006 ΛΕΥΚΟ 750 ML
  • ΚΡΑΣΙ GEWURZTRAMINER FRONHOLZ VENDAGES TARDIVES 2006 ΛΕΥΚΟ 750 ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ GEWURZTRAMINER FRONHOLZ VENDAGES TARDIVES 2006 ΛΕΥΚΟ 750 ML
(142000993)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Από τα πολύ ιδιαίτερα κρασιά της Αλσατίας, με τη μετάφραση Vendaged Tardives "Όψιμος Τρύγος". Ο τρύγος πραγματοποιείται το μήνα Νοέμβριο ακόμη και Δεκέμβριο με χαρακτηριστικά sauternes.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Πυκνό, λαμπερό, χρυσοπράσινο. Μεγάλη ένταση, ώριμο φρούτο και αρώματα φρέσκα και γλυκά. Οξύτητα, ένταση και όγκος 
Ποικιλίες : Gewurztraminer 
Γλυκύτητα : Ξηρός 
% αλκοόλ : 12% 
Συνοδεύει : Μόνο του ως απεριτίφ, συνοδεύει foie gras, ανατολική κουζίνα και άριστα σαλάτες φρούτων. 
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : 12°C 
Μέγεθος φιάλης : 750 ml 
Σοδειά : 2006 
Περιοχή : Αλσατία 
Αμπελώνες : Αμπελώνας που καλλιεργείται βιοδυναμικά από το 1998. Είναι νέος αμπελώνας με ιστορία μόλις από το 1960. Ήδη έχει 13 εκτάρια γης που καλλιεργείται σε 75 διαφορετικά σημεία 5 χωριών της Αλσατίας. Δημιουργός ο Andre Ostertag. 
Οινοποίηση : Ο τρύγος πραγματοποιείται τέλη Νοεμβρίου ακόμη και αρχές Δεκεμβρίου. Τα σταφύλια αρχίζουν και μαραζώνουν και το αποτέλεσμα είναι πολύ ιδιαίτερα κρασιά χωρίς όμως υψηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή με μεγαλύτερη γλυκύτητα από τον τρύγο του Σεπτεμβρίου. Θυμίζουν ελαφρώς sauternes. 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση