\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
(108161205)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΕΚ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τα κύρια σημεία των απαντήσεων στις ερωτήσεις πιστοποίησης ειδικού τύπου τού ΕΟΠΠΕΠ για την ειδικότητα Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας των ΙΕΚ. Το περιεχόμενό του έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις τρέχουσες διατροφικές συστάσεις και οδηγίες. Η επιστήμη της διατροφής είναι διαρκώς εξελισσόμενη και έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να συμπεριληφθούν τα πιο πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα. Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο σχεδιασμένο να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευόμενους, τόσο στην προετοιμασία τους για τις τελικές εξετάσεις πιστοποίησης όσο και καθ’ όλη την εκπαιδευσή τους. Μελετώντας το κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι υποψήφιοι θα είναι σε θέση να εμπλουτίζουν τις προτεινόμενες απαντήσεις με τις γνώσεις που αποκτούν και να συντάσσουν με αυτό τον τρόπο τις προσωπικές τους απαντήσεις. Εκτός από τις θεωρητικές γνώσεις των σπουδαστών, η Πρακτική Άσκηση που προηγείται των εξετάσεων μπορεί να συνεισφέρει στην επικαιροποίηση και τη διαμόρφωση των τελικών απαντήσεων του κάθε υποψηφίου. Για τον σκοπό αυτό, οι ερωτήσεις έχουν επιμεριστεί ανά γνωστικό αντικείμενο - μάθημα του οδηγού σπουδών της ειδικότητας Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας. Ένας ακόμα στόχος του βιβλίου είναι να αποτελέσει βοήθημα για τους εκπαιδευτές του κλάδου αλλά και ενδιαφέρον ανάγνωσμα για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα διατροφής. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΜΠΡΑΟΥΝ ΜΑΡΚ
Ο ΑΡΘΟΥΡ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΓΟΥΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕΝΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ
MARCUS AURELIUS
ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
ΖΑΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΑΚΜΑΖΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ROWLING JOANNE
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ
ΛΕΟΝΤΙΟΣ Μ, ΓΑΒΑΝΑ ΑΝ
ECDL SYLLABUS 4 ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ WINDOWS 98 (+CD)
|
|