\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ
(108075397)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ» είναι ένας πλήρης οδηγός που περιέχει πάνω από 500 συνταγές θαλασσινών και ψαριών, που ξεφεύγουν από τους στερεότυπους τρόπους μαγειρέματος που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την επιλογή, την προετοιμασία, το μαγείρεμα και το σερβίρισμα των ψαριών και όλων των θαλασσινών, καθώς επίσης και τεχνικές καθαρισμού και τεμαχισμού τους. Χωρίζεται σε 5 Κεφάλαια: Μικρά ψάρια της θάλασσας, Μεγάλα ψάρια της θάλασσας, Οστρακόδερμα, Μαλάκια, Ψάρια του γλυκού νερού. Κάθε κεφαλαίου προηγούνται οι αντίστοιχοι έγχρωμοι πίνακες με φωτογραφίες των ψαριών και των θαλασσινών που καθιστούν εύκολη την αναγνώρισή τους και δίνεται η ονομασία τους σε πέντε διαφορετικές γλώσσες. Το βιβλίο τελειώνει με την παράθεση 12 ολοκληρωμένων Διεθνών Μενού με βάση το ψάρι. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΜΙΣΣΙΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΡΕΛΗ ΓΑΛΑΤΕΙΑ
ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ
LAROCHE AGNES
ΤΟ ΔΩΡΟ
ΣΑΒΒΑΛΑΣ
ΧΡΩΜΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ(5 ΤΕΥΧΗ,ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ)
|
|