\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΘΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(108011165)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν ιδιαίτερα χρήσιμο οδηγό για όσους έχουν σχέση με τα τρόφιμα, όπως οι επιχειρήσεις τροφίμων, οι σύμβουλοι επιχειρήσεων, τα μελετητικά γραφεία, οι επιχειρήσεις κατασκευών και πολλοί δημόσιοι φορείς. Οι Γενικοί Κανόνες Ορθής Υγιεινής Πρακτικής περιγράφουν τα ελάχιστα μέτρα προστασίας, τα οποία θα πρέπει να εφαρμόζει η κάθε επιχείρηση τροφίμων προκειμένου να διασφαλίζει την υγιεινή των τροφίμων κατά την παραγωγή ή τη διαχείρισή τους. Τα μέτρα αυτά ξεκινούν από την επιλογή της τοποθεσίας της επιχείρησης και αναφέρονται με λεπτομέρεια στις απαιτήσεις σχετικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση του κτιρίου και του εξοπλισμού, στις συνθήκες καθαριότητας και απολύμανσης, στις απαιτήσεις σχετικά με το προσωπικό, τις πρώτες και βοηθητικές ύλες, τα υλικά συσκευασίας και τέλος, γίνεται αναφορά στα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επεξεργασία, συσκευασία, αποθήκευση και διακίνηση των τροφίμων. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΦΑΛΙΕΡΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΛΟΓΟΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΙΟΝ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΤΖΑΒΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2006-2007)
ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ
ΚΟΥΝΕΝ ΤΖΕΙΜΣ ΣΑΙΜΟΝ
ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ
ΣΜΙΝΤ ΣΤΙΒΕΝ, ΚΑΛΠΑΤΖΙΑΝ ΣΕΡΟΠ
ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
VIRGINIA EVANS, JENNY DOOLEY
ON SCREEN B2 STUDENTS PACK 2 WITH PRACTICE TESTS FOR THE MICHIGAN ECCE 2
GRAHAM LYNNE
ΧΡΥΣΑ ΑΡΛΕΚΙΝ 1773 Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΜΠΛΕΤΣΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΑΡΤΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΖΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ
HOUELLEBECQ MICHEL
ΣΟΠΕΝΑΟΥΕΡ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
|
|