\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
LAROUSSE ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
(108020789)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το Larousse γαστρονομία έχει όλα λήμματα σε αλφαβητική σειρά. Φθάνουμε λοιπόν στο λήμμα του γκρέιπ φρουτ (για να πιάσουμε ένα εύκολο δείγμα). Ξεκινά με την αναλυτική περιγραφή (διάμετρος του φρούτου από 11 ως 17 εκατοστά), αναφέρεται στην προέλευση και πώς αξιοποιείται (χυμός, μαρμελάδα κτλ.). Όλα αυτά σε έκταση μιας σελίδας. Στη συνέχεια, υπό τον υπότιτλο «Χρήσεις», μαθαίνουμε ότι όταν σερβίρεται ως επιδόρπιο το γκρέιπ φρουτ πρέπει να κοπεί σε δυο κομμάτια και άλλα πολλά πρακτικά. Ακολουθούν δύο συνταγές ως ξεχωριστά λήμματα (με κόκκινο τίτλο ώστε να φαίνεται ότι πρόκειται για συνταγές). Για την περίπτωση προτείνονται: «γκρέιπ φρουτ γκλασέ» και «γκρέιπ φρουτ με γαρίδες».Δημοσιεύονται φωτογραφίες των ειδών και πίνακας με τα χαρακτηριστικά των γκρέιπ φρουτ με ξανθιά, ροζ και κόκκινη σάρκα. Είναι εξαντλητικό. Στις 1.200 σελίδες του τόμου περιλαμβάνονται 400 συνταγές από γνωστούς σεφ (Ζορζ Μπλαν, Πολ Μποκιούζ, Αλέν Ντικάς, Αλέν Πασάρ) και περίπου 100 συνταγές παλαιών μαγείρων: Ογκίστ Εσκοφιέ, Προσπέρ Μοντανιέ, Φερνάν Πουά, Ρεμόν Ολιβέ. Παρουσιάζονται συνταγές από τις 22 επαρχίες της Γαλλίας (με χάρτη και «ξενάγηση» στα τοπικά προϊόντα, με έμφαση στα κρασιά). Ο φιλόδοξος μάγειρας θα βρει όλα τα μυστικά για να παρασκευάσει σάλτσες, ζύμες. Μάλιστα θα βρει και φωτογραφίες από κάθε στάδιο παρασκευής αυτών των βασικών συνταγών. Υπάρχουν επίσης οι κανόνες για το σωστό στρώσιμο του τραπεζιού (που μπορεί να απογειώσει τη διαδικασία του γεύματος). Επιπλέον παρουσιάζονται όλα τα εργαλεία που χρειάζονται στην κουζίνα. Παρ ότι έχει τα πάντα για τη γαστρονομία πρέπει να το πούμε ξανά: δεν είναι αλφαβητάρι. Είναι για τους «προχωρημένους». Δεν τολμώ να πω ότι το χρησιμοποίησα· το έκανα όμως δώρο στον σύζυγό μου, ο οποίος μου μετέφερε τον ενθουσιασμό του.ΛΩΡΗ ΚΕΖΑ ΤΟ ΒΗΜΑ , 06-07-2003 ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Είδατε πρόσφατα
|
|