![]() Παράδοση σε 4-6 μέρες
|
![]() |
ΟΥΖΟ
ΟΥΖΟ
|
|
3.18 €
Ελάχιστη 30 ημερών 3.18€ Προτεινόμενη λιανική 3.18 €
|
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
![]() Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >
|
«Με την Αυθεντική Πολίτικη Συνταγή».
Κωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. Από εδώ άρχισαν όλα.
Εδώ και 125 χρόνια, εκλεκτοί καρποί και βότανα από την Ανατολή παντρεύονται αρμονικά με την ίδια μυστική συνταγή και δίνουν, μετά από διπλή απόσταξη, το αγαπημένο Ούζο των Ελλήνων.
Η ιστορία του Ούζο 12 ξεκινάει το 1880 στην Κωνσταντινούπολη, όταν οι αδελφοί Καλογιάννη, στο μικρό, παραδοσικό οινοπνευματοπωλείο που διατηρούσαν, απόσταξαν για πρώτη φορά το δικό τους ούζο. Εκείνη την εποχή το ούζο δεν πουλιόταν έτοιμο σε μπουκάλια, αλλά απευθείας από το βαρέλι.
Το απόσταγμα από το βαρέλι με το νούμερο "12" ήταν αυτό που συγκέντρωνε τις προτιμήσεις των μερακλήδων της εποχής, καθώς το απόσταγμα του ούζου που φυλασσόταν σε αυτό ξεχώριζε για την ποιότητα, τη γεύση και το φίνο άρωμά του.

% αλκοόλ : | 40% |
Μέγεθος φιάλης : | 200ml |
Παραγωγός : | Αφοι Καλογιάννη ΑΕΒΕ |

Είδατε πρόσφατα
-
ΟΥΖΟ 12 200ML
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |