\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΚΡΑΣΙ OREMUS TOKAJ ASZU 5 PUTTONYOS 2016 TEMPOS VEGA SICILIA ΛΕΥΚΟ 500 ML
(142011867)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τα Tokaji 5 Puttonyos (που τεχνικά πρέπει να έχουν σάκχαρα άνω των 120g/l) είναι πιθανότατα τα πιο κλασικά Tokaji – έχουν μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ της γλύκας του σταφυλιού και των ‘σκληρών’ χαρακτηριστικών του κρασιού και συγκεκριμένα μεταξύ της οξύτητας και των τανινών. Μπορεί να παλαιώσει για δεκαετίες και συνεπώς είναι υπέροχο κρασί γενεθλίων... Το Oremus ήταν αρχικά αμπελοτόπι, ένα από τα πιο γνωστά της περιοχής του Tokaj. Αν και υπάρχουν αναφορές στο Oremus από τις αρχές του 16ου αιώνα, η πριγκιπική οικογένεια των Rakoczi το έκανε κορωνίδα της περιουσίας της το 1616. Αρκετούς αιώνες και αρκετά πολιτεύματα μετά, το 1993, η οικογένεια Alvarez αγοράζει το Oremus και δημιουργεί εκεί ένα πανέμορφο, καινούργιο οινοποιείο. Έτσι, ο Ισπανικός θρύλος συνάντησε το κρασί-θρύλο των Τσάρων. Εξάλλου, η υπομονή είναι ξεχωριστή ικανότητα, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου μας. Oremus στα Λατινικά σημαίνει "ας προσευχηθούμε". Σίγουρα ο νονός είχε δοκιμάσει τα κρασιά αυτού του τόπου όταν του ήρθε η ιδέα... Tokaj είναι η περιοχή. Tokaji είναι τα κρασιά της. Furmint και Harslevelu είναι οι ποικιλίες της. O τρύγος αρχίζει με την συλλογή άθικτων τσαμπιών που γίνονται ξηρό λευκό κρασί. Λίγα τσαμπιά αφήνονται στο αμπέλι για να προσβληθούν από Βοτρύτη (βλ. Sauternes) και να γίνουν σταφύλια Azsu. Μετά, αρχίζει η δεύτερη φάση του τρύγου. Tα Aszu μαζεύονται ρόγα - ρόγα σε δοχεία 25 κιλών, τα Puttonyos. Αυτά τα δοχεία αδειάζονται σε βαρέλια 136 λίτρων, τα gonci, που περιέχουν το ξηρό κρασί. Αν προστεθούν τρία δοχεία σ'ένα βαρέλι, έχουμε κρασί Aszu 3 Puttonyos με περίπου 60gr/lt σάκχαρα. Τα ανάλογα γίνονται για τα 4, 5, και 6 Puttonyos, όπου έχουμε αντίστοιχα 90, 120 και 150 gr/lt σακχάρων. Από 7 Puttonyos και πάνω έχουμε τα Aszu Eszencia, με 180+ gr/lt. To Eszencia είναι ο χυμός των Aszu που βγαίνει από την πίεση του ίδιου τους του βάρους καθώς αυτά στοιβάζονται. Με 600+ gr/lt (!!!) σάκχαρα και το πολύ 5% αλκοόλ, το Eszencia κερδίζει τον τίτλο του πιο ακριβού, αλλά και μακρόβιου, σιροπιού του κόσμου... ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Είδατε πρόσφατα
|
|