\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΠΕΡΜΑΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
(108139654)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗ ΓΗ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ένα διάσημο μοντέλο οικολογικής και πρωτοποριακής γεωργίας στην Ευρώπη, η Φάρμα του Μπεκ Ελουέν αποτελεί έργο ζωής της Perrine και του Charles Herve-Gruyer, συγγραφέων του βιβλίου. Η φάρμα δημιουργήθηκε το 2004 στη Νορμανδία και, παρά τις αρχικές δυσκολίες, έχει καταφέρει να δημιουργήσει σε άγονα εδάφη μια γενναιόδωρη όαση ζωής που προσελκύει επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο. Η προσέγγιση της Περρίν και του Σαρλ βασίζεται σε τεχνικές φυσικής γεωργίας και κυρίως στην περμακουλτούρα, μια τεχνική καλλιέργειας με οδηγό τη φύση, που έχει ως σκοπό την αξιοποίηση βιώσιμων πόρων, σχεδιάζοντας ανθρώπινες εγκαταστάσεις που λειτουργούν ως παραγωγικά οικοσυστήματα, χωρίς σπατάλη και χωρίς τη χρήση ορυκτών καυσίμων.Δουλεύοντας αποκλειστικά με το χέρι, ο Σαρλ και η Περρίν παράγουν άφθονες και ποιοτικές σοδειές σε πολύ μικρή επιφάνεια, ενώ παράλληλα δημιουργούν χούμο, βελτιώνουν τη βιοποικιλότητα, ομορφαίνουν τα τοπία, αποθηκεύουν άνθρακα στο έδαφος και στα δέντρα. Μια αγρονομική μελέτη που έγινε σε συνεργασία με εξέχοντες ερευνητές αποδεικνύει την κοινωνική, οικονομική και οικολογική ορθότητα της περμακουλτούρας, που περιγράφει έναν νέο τρόπο άσκησης του επαγγέλματος του αγρότη τον 21ο αιώνα και αποτελεί δυνητικά μια δεξαμενή εκατομμυρίων θέσεων εργασίας. Μέσα από αυτή την ειλικρινή και ξεχωριστή μαρτυρία των δύο συγγραφέων για τις προσπάθειές τους, ο αναγνώστης μπορεί να γνωρίσει δύο ανθρώπους με βαθιά αγάπη για τη γη και όραμα για το μέλλον. Το βιβλίο περιέχει πολύτιμες συμβουλές για επαγγελματίες γεωργούς και ερασιτέχνες κηπουρούς, αλλά ακόμα κι αν ο αναγνώστης δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την καλλιέργεια, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει την ιστορία της Περρίν, του Σαρλ και της φάρμας τους. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|