\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 1
(108142863)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η επεξεργασία των τροφίμων, έχει ως στόχο τη διατήρηση της ασφάλειας και των θρεπτικών, οργανοληπτικών, φυσικοχημικών και βιολογικών χαρακτηριστικών των τροφίμων, ενώ συγχρόνως θα πρέπει να ικανοποιεί τις αυξημένες απαιτήσεις των καταναλωτών για ασφαλή, θρεπτικά, σταθερά και ευκολόχρηστα τρόφιμα. Τούτο οδήγησε στη μελέτη & αναδιοργάνωση των μεθόδων επεξεργασίας τροφίμων και στην ανάπτυξη νέων και αναδυομένων τεχνολογιών. Υπό το πρίσμα αυτό η Επεξεργασία Τροφίμων 1: Διεργασίες Συντηρήσεως με Θέρμανση, Χαμηλές Θερμοκρασίες & Ακτινοβολουμένη Ενέργεια ασχολείται τόσο με την εμβάθυνση των αρχών, όσο και με την εφαρμογή των μεθόδων συντηρήσεως των τροφίμων. Ειδική έμφαση δίδεται στις αρχές, τους υπολογισμούς και τις εφαρμογές των τεχνολογιών αυτών της επεξεργασίας τροφίμων. Όλα τα κεφάλαια έχουν γραφεί σε ικανό βάθος και έκταση, ενώ συμπεριλαμβάνεται ένας σημαντικός αριθμός λυμένων προβλημάτων και ασκήσεων. Καλύπτονται αντικείμενα όπως η εισαγωγή στην επεξεργασία τροφίμων & η ίδρυση μονάδων παραγωγής τροφίμων, η θερμική επεξεργασία και η εφαρμογή της, η συντήρηση με χαμηλές θερμοκρασίες συμπεριλαμβανομένων της ψύξεως, των τροποποιημένων ατμοσφαιρών, της καταψύξεως και της διακινήσεως των εψυγμένων & κατεψυγμένων τροφίμων, καθώς και η συντήρηση με τη χρήση ιοντίζουσας ακτινοβολίας, ραδιοσυχνότητας, μικροκυμάτων και ακτινοβολίας IR. Λόγω της μεγάλης σπουδαιότητας από την άποψη του μεγέθους της βιομηχανικής εφαρμογής, γίνεται ιδιαίτερη και σε μεγάλο βάθος ανάπτυξη των αντικειμένων αυτών, τα οποία αποτελούν και τους βασικότερους κλάδους της βιομηχανίας τροφίμων. Το βιβλίο αυτό αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τους ασχολούμενους στον τομέα των τροφίμων και επίσης ένα βιβλίο αναφοράς για επαγγελματίες, επιστήμονες και τεχνολόγους που ασχολούνται με την επεξεργασία τροφίμων, καθώς και για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|